הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2001 | 01:15 | מאת: אביב

אולי יש כאן מישהו? שיציל אותי מהשדים שתקפו אותי ומהמפלצות שלא עוזבות אותי ? החלומות המפחידים האלה, איך נפטרים מהם ?? אני כבר לא יכולה לנשום מרוב חרדה ופחד. מצטערת, אני חושבת שאני משתגעת, נראה לי שאני הולכת לאבד הכל, אני חייבת להיות עם מישהו עכשיו, לא יכולה להישאר לבד בחדר הזה עם החושך והלבד, אבל מפחדת לצאת החוצה ולמצוא שם מישהו. ועכשיו אני רק יכולה לבכות.

03/08/2001 | 01:17 | מאת: noname

טוב, כבר לא יכולתי להתעלם מההודעה הזו אני כאן אם את רוצה ובאיי סי קיו אני יודעת שאני לא בדיוק מה שחשבת עליו אבל לא יכולתי להתעלם מצטערת.

03/08/2001 | 01:21 | מאת: דניאל

ואולי תחברי את הטלפון שלך לעזאזעל. מה קורה? למה את נסערת?אני פה הריי אמרתי לך שנוצרתי למענך.. אז תדברי כבר תשפכי..מה מציק??? ואל תתני לי להתייסר מלחכות לתגובתך.... דניאל

03/08/2001 | 01:37 | מאת: יהודה

היי אחי אתה כאן

03/08/2001 | 01:49 | מאת: אביב

מצטערת, סליחה, יכולה רק לבכות עכשיו, לא יודעת למה השארתי את ההודעה הזאת, כנראה שבאמת באמת הייתי חייבת לפחות לראות שיש כאן מישהו, לא יכולה לפתוח עכשיו כלום, לא יכולה לדבר על מה היה שם, לא יכולה לנשום, אני הולכת לנסות להתחבא. סליחה שהטרדתי סתם, מקווה שיעבור עליכם לילה יותר קל משלי, ושוב סליחה.

03/08/2001 | 01:54 | מאת: noname

אז...בלי לחץ אני עדיין פה אם תרצי אני סובלת מאינסומניה נוראית הלילה הזה. תרגישי טוב, ולילה טוב מקווה שתרדמי במחבוא שלך לפעמים זה עוזר

03/08/2001 | 01:59 | מאת: דניאל

אבל...........לא הטרדת בכלל.סבלך הוא סבלנו.אנו גם סובלים כאשר אנו לא יכולים ולו רק להושיט יד ולחבק. גם אנו בוכים בשעות היום יותר משאנו ישנים. גם אנו מוטרדים מהחיים שלא הכי מלבלבים. אז....מי יעודד?מי יתמוך?מי ירים?אם לא אנחנו נעזור אחד לשני,ונשמע את מועקותיהם של האחרים,נשמח בשמחתם של האחרים,כי אנו החברים היחידים שנשארים.כן לצערי כולם נעלמים.כי מי בזיין שלו תמיד לשמוע אותנו מקטרים על החיים. אז חמודה ויקירה שלנו,שתכניסי טוב טוב לראשך,אנו באותה הסירה ובאמת אנו לא רוצים לראותה בשקיעתה,ובשביל להרימה גבוהה גבוה אנו זקוקים לעזרת כולם.אז אל תנפנפי אותנו כל הזמן כי כאשר את שוקעת את לוקחת את כולנו ואנו לא נוכל לצוף באם את לא תזרקי לנו את המצופים. ושלא תחשבי שאת מטרידה או מדכא אותנו בסבלך. כי מי כמונו סובלים כל הימים.ואנו כאן משפחה גדולה שבאמת רוצה לעזור ולתמוך בכולם. אז....וירטואלי...ורטואלי..אבל באלוהים זה אמיתי. דניאל

04/08/2001 | 03:10 | מאת: שרה 1

אביב. הי הרבה זמן לא דיברנו. אין לי הרבה מה לומר כי אני לא ממש יודעת מה. קראתי את ההספד שלך לאבא ובאמת אין מילים בפי. אז אני יכולה להציע לך שאני אלחם בשדים האלה. אם את רוצה שארביץ להם רק תאמרי.... אז תהיי חזקה שרה:-))))))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית