נפילה לאחורמקרה של פעם ..שיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2001 | 00:38 | מאת: עמית מזור

נפילה לאחור ,נשכב על האספלט השחור מקרה של פעם מקומות שהייתי ואני רוצה לחזור מקומות שהייתי , מסתבר ... כנראה שטעות עשיתי . רק אל תפסיקי להיות המיוחדת שלי רק אל תפסיקי להיות .... מושכת את כתפיה לאחור והרוח בגבך -את הולכת לכוון האור ואני שם וואאאו נשאר מאחור ועינייך לא משקרות תנועת גופך מתערפלת בואי תני יד - החזרי אותי מהכפור . רק אל תפסיקי להיות המיוחדת שלי רק אל תפסיקי להיות ... ``מעשנת בשרשרת `` תני לי להצית בין לבין אין לי כוח למילים רק תגידי לי אני יבין אולי מאוחר לחלום ?! רק אל תפסיקי להיות...... רק אל תפסיקי להיות .. המיוחדת שלי אני בין כולכם וגם לי יש טעויות ורק אני עם עצמי נשכב על האספלט השחור על האספלט החם הרותח האספלט -שבדרך כלל עליו אני נוסע מקומות שהייתי .... ואני רוצה לחזור .... מקרה של פעם מקומות שהייתי ,כנראה אנשים ..טעות עשיתי רק אל תפסיקי להיות .... רק אל תפסיקי רק אל תפסיקי להיות המיוחדת שלי ...

03/08/2001 | 22:02 | מאת: Jacki

...מצטערת שאין לי מילים... מיום ליום אני נהיית יותר ויותר אילמת... אולי כי אני חסרת רגשות...?!

04/08/2001 | 00:24 | מאת: דפני

ג'קי, ואולי דווקא להיפך? אולי האילמות היא דווקא מפני שהרגשות תופסים המון מקום בנשמתך, ומותירים מעט מאוד מקום למילים? מדברייך שקראתי עד כה, חוסר רגש הוא הדבר האחרון שניתן לומר עלייך. את משתפת, את מגיבה לעניין, את מתרגשת ומרגשת, ואת תומכת. נדמה לי שגם את יודעת זאת...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית