טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2001 | 23:23 | מאת: noname

היי את עסוקה או יכולה לבוא לאי סי קיו?

03/08/2001 | 00:08 | מאת: טלי וינברגר

אינשם, עד עכשיו קראתי כמחצית ממכתבך. הוא ללא ספק מרגש, כנה וללא מסכות. מעניין מה גרם לך לשבת ולכתוב אותו, אבל זה נפלא שיכלת לעשות זאת. אני ממליצה בחום להראות אותו למטפלת. זה יכול להיות "כרטיס הכניסה" שלך לטיפול אמיתי. אני יודעת שזה דורש אומץ, אבל את הדבר האמיץ והמפחיד ביותר, לשבת ולכתוב את הדברים, כבר עשית. אז תני לעצמך גם להנות מ"הפירות". אני אגיב לכשאסיים לקרוא את המכתב כולו, בימים הקרובים. סופ"ש נעים ושקט, טלי פרידמן

03/08/2001 | 01:32 | מאת: noname

טלי, אני כבר לא מצליחה להקיא. גם אחרי בולמוסים שאני רוצה להקיא, לא תמיד הולך. זה לא נתקע פיזית, אני אפילו לא מסוגלת לנסות. אני מתכננת שאני כן אקיא, ובורחת מזה ברגע האחרון.זה ישמע לך מטופש מה הבעיה בלהכריח את עצמך לדחוף 2 אצבעות לגרון, אבל אני לא יכולה לעשות את זה, לא בכל הימים הולך לי...ובטח לא לאחר שפתחתי את הדברים ואני מרגישה שזה כבר לא פרטי שלי לבד ואין איש רואה אותי. ו...תתעלמי מההודעות ששלחתי לך באי סי קיו מוקדם בערב, זה היה מתוך התקף חרדה. תודה, לילה טוב תרגישי טוב ללא-שם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית