לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2001 | 23:13 | מאת: לאורן קפלן

היי מה שלומך? זו נטעלי ,חשבתי על כול מה שאמרתה לי בימים אלה קשיים. אתה חייב להאמין לי שאני במשבר נפשי ,שאלתי שאלות שמציקות אבל שאלה אחת לא נענתה לי אולי אתה תוכל לענות לי? נכון סיפרתי לך שכול הזמן בבתי הספר שהייתי נוצר מצב שהייתי לבד לבד אני כמעט בטוחה שחלק גדול מאוד זה מעצמי הכוונה אני אחת שמתקשה ומפחדת כמובן מדחייה לפתח קשריים ולהפתח ולהיות מי שאני או בכלל לדבר אני רוצה לשנות תכונה אצלי אני לא רואה תכונה רעה אצלי חוף מאחת שמפריע לי שאני מתחנפת ויותר מדי נחמדה לאנשים ואז אולים אליי שזה גם לא באשמתי פשוט אני כך......ב ב ק ש עזור לי. ועוד שאלה רק מה דעתך אמרו לי שבסיס סגור לא יתאים לי בשום פנים ואופן ואני רוצה סגור וזה מה שבקשתי האם זה באמת יגרום לי רק עוד בעיות?????

02/08/2001 | 23:21 | מאת: טלי וינברגר

נטעלי, ד"ר קפלן בחופשה. הוא יחזור ב-20 באוגוסט, אם אינני טועה. תעלעלי כמה דפים קודם, וקיראי את הודעתו. בברכה, טלי פרידמן

03/08/2001 | 13:57 | מאת: טלי וינברגר

נטעלי, נראה שהתחלת כבר איזשהו דו-שיח עם ד"ר קפלן. אינני מכירה את כל הפרטים, ולכן אינני יכולה לייעץ לך מה לעשות. בעוד כשבועיים ד"ר קפלן ישוב, ותוכלי להמשיך ולדון איתו באפשרויות ובשאלות. נראה שכך עדיף. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית