זהות מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2001 | 17:40 | מאת: דנית

אני בת 31. בחורה נשית, עדינה, כל חיי ראיתי את עצמי כסטרייטית. אמנם היו לי בעיות בתקשורת ובאינטימיות אך במחשבותי על קשר או זוגיות, וגם בפנטזיות המיניות שלי, כיכבו גברים. גם ההתאהבויות המעטות שלי היו בגברים. אני מודה שמדובר היה בהתאהבויות די שטחיות, אבל כל העולם הרגשי שלי היה חסום והיה לי קושי עם גברים עקב קונפליקט ביחסיי עם אבי. בשנים האחרונות התחלתי ליצור קשרים משמעותיים יותר, עקב טיפול פסיכולוגי שעזר מאד. מכל מקום, אני רוצה להדגיש שמעולם לא התאהבתי באשה וגם לא "נדלקתי" על אשה. הקשרים שלי היו תמיד עם גברים, וגם הקשר הנוכחי, שהוא סה"כ קשר טוב ואינטימי עם יחסי מין טובים. למרות זאת, מאז גיל ההתבגרות אני לפעמים חשה סוג של משיכה מינית כלפי נשים שהן סקסיות ויפות. בעידודו של החבר שלי, שמתגרה מאד מהמחשבה עלי במיטה עם אישה, התחלתי גם לפנטז בזמן שאנו מקיימים יחסים על סקס עם אשה, והרעיון מגרה אותי. אני מפנטזת גם על גברים, אבל לעיתים רחוקות אני נמשכת פיזית לגברים. קשה להגיד אם יותר או פחות מנשים, כי מהמשיכה לנשים אני משתדלת בד"כ להתעלם. האם יתכן שאני לסבית או דו-מינית? האם יש משהו שאני צריכה לעשות כדי לברר את זה והאם התעלמות מהעניין לא מהווה הדחקה של רגשות ויצרים? אני חייבת לציין שמעולם לא העזתי לדבר על הנושא עם הפסיכולוג שלי.

09/08/2001 | 22:57 | מאת: גאה

ואם את כן? so??????????? סוף העולם הגיע?????? אני אוהבת נשים ואני מתגאה בזה אני הולכת לפי מה שהלב שלי אומר לי ושיקפצו לי כולם!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית