לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2001 | 13:49 | מאת: קרן

אביב אני כבר תקופה דיי ארוכה קוראת את ההודעות שלך.ומאוד מאוד מזדהה איתך. הייתי רוצה לשוחח איתך אך לא דרך הפורום. את חושבת שאפשר לשוחח בצאט? אם כן אולי נוכל לתאם ביננו יום ושעה. אני זקוקה לעצתך. תודה רבה קרן

02/08/2001 | 18:10 | מאת: אביב

היי קרן, כשאת אומרת צ'אט את מתכוונת לאיסיקיו ? אם כן, אז יש לי, תגידי מתי מתאים לך, לי עדיף בדרך כלל מעשר בלילה ומעלה, אפשר גם היום, או בכל יום אחר שנוח לך, רק תשאירי הודעה שאני אדע לעלות אותו, ולהיות שם, אני אחזור לבדוק לפני ואתן לך את המספר, או שתשאירי את שלך. אם התכוונת לצ'אט אחר, איזה ? ומתי ? אביב.

02/08/2001 | 20:13 | מאת: אורה

אין לי חשק לגדל עץ חדש אז אגדל ענף חדש בעץ הזה התיאור על אבא שלך היה כואב מאד לקריאה כמעט נשברתי באמצע ותארי לך, אני רק קראתי... לא מאחלת לאף אחד לעבור מה שאבא שלך ואת עברתם. והחיים ממשיכים עם הזכרונות הטובים ממנו עם החיוך, עם הצחוק, עם הניחום עם הקרטיב לימון... רק טוב שיהיה לך

02/08/2001 | 21:50 | מאת: אביב

אורה יקרה, ארטיק לימון אני בחיים כבר לא אוכל יותר, אבל כן, החיים ממשיכים, עם הזכרונות הטובים והטובים פחות, עם החיוך והצחוק, וגם עם הבכי. מה שלומך את ? איך הולך ? עדיין קרועה מעייפות ומתפרקת ממנה ? מקווה שיותר קל לך קצת. שלך אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית