אפקסור וo.c.d מישהו מישתמש ,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2001 | 20:58 | מאת: שחר

o.c.d ואפקסור (לוקח גם ריספירידל ) האם מישהו מישתמש בתרופה זו ואיך היא משפיעה , האם הדיכאון והחרדות מופחתות וגם הטקסים ? בתודה . שחר .

01/08/2001 | 22:33 | מאת: Jacki

מה זה o.c.d ??? אני משערת מה זה אבל אני קצת מבולבלת מכל הראשי תיבות האלה של הפסיכיאטרים... ואם לא יענו לך פה או משהו אז יש כל מיני פורומים שעוסקים בתרופות וכדורים בפרט... ושמה פשוט יוכלו לומר לך דברים בדוקים, כי אחרי הכל כדור אחד יכול להשפיע על אדם אחד בצורה מסויימת ועל אדם אחר בצורה שונה. דבר אחרון, אני לא נוטלת כדורים, אבל אני יודעת שהכדורים שאמורים לטפל בהתנהגות אובססיבית-קומפולסיבית מפחיתים את החרדות ואת המחשבות של "אם אני לא אעשה את...אז יקרה לי..." או "אסור לי..., כי אז...". מבין? פשוט הסבירו לי את זה, כי כל האובססיות מעלות את רמת החרדה, בקיצור ולעניין הכל קשור ביחד! אז כשמטפלים באחת, השנייה פוחתת גם היא. בהצלחה שחר!

02/08/2001 | 22:32 | מאת: אנג'י

לי אישית אפקסור במינון 37.5 לא עזר. לעומת זאת "סרוקסט" עזר מאד. והתחליף הישראלי ל"סרוקסט"-לא עזר.כך שמיד חזרתי ל"סרוקסט" הצרפתי. שחיזק לי את הביטחון העצמי באותה הזדמנות.ממש שמה פס אחד.לא נפגעת.לא רגישה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית