אביב שלי, הכי מוצלחת בעולם!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2001 | 05:38 | מאת: דפני

ראיתי שהיית כאן לפני רבע שעה, אולי אולי את עדיין כאן? אני ערה מזמן, חושבת עלייך, מחזיקה לך אצבעות בכל הכוח ומחכה לעדכונים... ו... אל תשכחי: את ענקית, ואת יכולה לעשות את זה! כמו שאני מכירה אותך, את תשאירי את כולם נדהמים, עם פה פעור... :-))) אוהבת, ואיתך במחשבה... דפני. נ.ב. כתבתי לך משהו באייסיקיו, אלא שהמספר שתראי לא מוכר, כי כתבתי מהאייסיקיו של השותפה שלי. אז לא להיבהל! זו רק אני.

01/08/2001 | 09:06 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, אני מצטרפת לאיחוליה של דפני. אני מחזיקה אצבעות. נו...שיעבור כבר הזמן.... אני רוצה לשמוע איך היה! טלי פרידמן

01/08/2001 | 09:19 | מאת: אביב

בוקר טוב, ידעתי שאני חייבת להיכנס לכאן לפני שאני יוצאת מהבית כדי להתחזק, ואכן.. שלחתם לי כל כך הרבה כוחות, שתיכן, שחייב להיות בסדר. התקלחתי, התלבשתי, אפילו התאפרתי... ואני בדרך מצוידת בכל הגיבוי של שתיכן, ואיך טלי אמרה ? אינשאללה, שיהיה ושיהיה טוב... אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית