גם ת'שמיים את הולכת לכבוש, הא אחותי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 20:47 | מאת: Jacki

אחותי! איזה יופי! את טסה! מאאאאאגניב! אני מקווה שר-ק אבל ר-ק תיהני, ושזו תהיה חוויה שלא תשכחי! וגם אל תשכחי שאני אוהבת אותך ואני נורא אתגעגע אלייך. ואת יודעת מה עוד...?! תחשבי על זה שעשית לי את היום והעלת לי חיוך על הפנים כשראיתי שכתבת בשם של ההודעה גם את שמי! איזה מותק את! אין כמוך! אז תשמרי על עצמך, שלך תמיד, אני.

31/07/2001 | 20:49 | מאת: Jacki

בהתחלה חשבתי לענות לך בעץ שלך, אבל בסוף אל תשאלי אותי זה הגיע להודעה נפרדת... חיחי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית