נדודי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 17:36 | מאת: שרון

אני סובלת כשנה מנדודי שינה. לפעמים לוקח לי כמה שעות להירדם, לפעמים השינה קלה ואני מתעוררת מספר פעמים בלילה. חוץ מבעיית השינה אני מרגישה שאני במתח כל הזמן. דפיקות לב מהירות, פרפרים בבטן, אני עצבנית וחסרת מנוחה ואני מרגישה שהגוף שלי במצב של סטרס. התחלתי לקחת שורש קווה קווה ואני מרגישה יותר טוב. קראתי במגזין שחרדה ודיכאון יכולים להיגרם בגלל חוסר בויטמינים כמו B-6 וB-12 או עודף של הורמון סרוטנין. הייתי רוצה לדעת לאיזה רופא לפנות ומה עושים במעבדת שינה, והאם זה רלבנטי למקרה שלי.

01/08/2001 | 00:08 | מאת: טלי וינברגר

שרון שלום רב, לדעתי ראשית עליך לערוך בדיקות גופניות על מנת לוודא שאכן לא מדובר בבעיה פיזית כלשהי. רק אחר כך תיפני לשאר האפשרויות. לגבי התהליך של להגיע למעבדת שינה, לצערי אינני יודעת בדיוק. אני מאמינה שיש צורך בהפנייה מקופ"ח. תבדקי בקופ"ח שלך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית