לצוות המקצועי בלבד!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 14:24 | מאת: גאיה

שלום רב, בתום קשר זוגי שנמשך 3 שנים, הרגשתי פגועה ונבגדת. הקשר הסתיים בצורה מאוד מכוערת מצד בן זוגי שהיה. הרגשתי מושפלת , הייתי חייבת לפגוע חזרה ובנקודה הכי רגישה בכדי להרגיש שהחזרתי ושלא נשארתי חייבת. ואכן כך עשיתי ומאז אני לא מפסיקה להתייסר. אני רוצה לציין שהקשר הסתיים לפני ארבעה חודשים כך שהכאב הולך ונעלם אבל בכל זאת פגעתי ולא סתם,פגעתי באגו הגברי... לבן זוגי היו ועדין ישנם רגשי נחיתות מאורך הפין ( 8-9 ס"מ ) ובנקודה הזו פגעתי !!! נראה לי שעשיתי נזק בלתי הפיך, האם אפשר לתקן או שעדיף לנתק כל מגע ולהשאיר את זה לאנשי מקצוע?? הייתי חייבת לפגוע באגו כי למרות הרגשי נחיתות זה לא מנע ממנו לאסוף " ידידות " כל בחורה שהכיר ישר הפכה לידידת נפש וזאת בכדי לחזק לעצמו את האגו, "תראו,אני שווה ". את הידידות כמובן שהסתיר מפני וכמובן שעשה עוד הרבה דברים מכוערים. רציתי ללמד אותו לקח, נתתי את נשמתי בקשר כמו שמעולם לא נתתי והוא בגד, בגד בגדול. ( אני לא מדברת על בגידה אינטימית, כמו שאמרתי , בקטע הזה היו לו רגשי נחיתות ). אודה על התייחסותכם. גאיה

01/08/2001 | 00:11 | מאת: טלי וינברגר

גאיה, אני חייבת לציין שנותרתי מבולבלת לאחר קריאת מכתבך. מצד אחד רצית "להכניס לו", ואכן נראה שהצלחת, ומצד שני את רוצה לכפר על העניין. האם אלו רגשות האשם? האם זו אהבה שעוד נותרה כלפיו? תנסי להבהיר לעצמך קודם כל את מהות רצונך, ואז אני חושבת שתדעי מה את רוצה וצריכה לעשות בנידון. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית