נמאס לי מהחיים !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 14:03 | מאת: נמאס לי

אוי !! כל כך רע לי !!! נמאס לי מהכל !! אני כל כך בדיכאון !!! אנא עזרו לי !!!

31/07/2001 | 14:05 | מאת: "אור

גם לי....יש לך רעיון????????

31/07/2001 | 14:10 | מאת: "אור

http://www.selfdiscovery.co.il/ubb/Forum14/HTML/000040.html

31/07/2001 | 14:49 | מאת: קים

היי, כל מה שיאמר כאן , כל עידוד הכי קטן בשלב זה לא יעזור. אם הדיכאון כל כך עמוק וההרגשה היא שאין בשביל מה לחיות, שאין תוכן ושהכל אפור, צריך לקחת נשימה עמוקה, להתחבר לעצמך ולעשות רק דברים שעושים לך טוב, למרות הקושי הגדול. לאט, לאט הזמן ירפא הכל והחיים יחזרו למסלולם. אני מדברת מניסיון, במשך שנה הייתי מדוכאת, הפסקתי לאכול, לא תפקדתי. אך שהרגשתי שאני הולכת לאבוד פניתי לעזרה מקצועית וכך התחלתי לצאת מהדיכאון.עד היום, עברה בדיוק שנה ועדיין פה ושם יש ירידות מתח. הכי קל להרים ידיים, הכי קל להשבר אבל זה לא פתרון יעיל. אסור שהרחמים העצמיים ישתלטו, אני מבטיחה היום ואוליי גם בשבועות הקרובים הכל נראה שחור וקודר, אבל לאט, לאט הכל יתבהר החיים יפים, כך אני מאמינה ועוד רבים יעידו כך בהצלחה :-)

01/08/2001 | 07:40 | מאת: אני

הלוואי ואני הייתי מפסיקה לאכול כשרע לי.... לפחות היה יוצא מזה משהו טוב !!!!!

31/07/2001 | 19:31 | מאת: ורדית

ממה בדיוק הדיכאון? על מה ולמה? ומה כל כך נמאס? ביקור חטוף במחלקת טיפול נמרץ בבי"ח או בהוספיס היה מוכיח לך כמה הדיכאון שלך לא רציני. חשיבה חיובית, קדימה!

31/07/2001 | 21:15 | מאת: Jacki

למה רע לך? ממה רע לך? משהו ספציפי? או החיים בכלל...?! את מוכנה להתקרב יותר...?! לספר לי על עצמך...?! שאני אדע יותר על איך את מרגישה? כי אני רוצה לנסות לעזור... אני מבטיחה להשתדל. שלך, אני.

01/08/2001 | 07:34 | מאת: אני

גם לי .....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית