לטלי ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 06:57 | מאת: אביב

טלי יקרה, תגידי לי שאני יכולה לעשות את זה. תאמרי לי שאני יכולה לעבור את זה. תכתבי לי שאני יכולה להצליח. תזכירי לי שעברתי את זה בעבר והצלחתי, ושזאת לא אשמתי, שהדברים לא יסתדרו. תבטיחי לי שגם אם הפעם זה לא יסתדר, אף אחד לא יחשוב שזה בגללי, ואף אחד לא יכעס עלי ולא יתאכזב ממני. תגידי לי שאני לא נמוכה מדי פיזית, ולא שפופה מדי נפשית, מכדי להצליח לקטוף את שלושת הכוכבים שמצנצנים שם בשמים רחוק למעלה, אני אמרתי את זה והזכרתי את זה לעצמי כל אתמול. הצלחתי לאכול, הצלחתי לישון, הצלחתי להתקלח ולהחליף את הטריינינג, הצלחתי לנשום אויר בחוץ, והצלחתי קצת להתחזק, אבל.. אני עדיין פוחדת ולחוצה. אז אני יודעת את כל אלה, אבל אני צריכה גם לשמוע את זה מבחוץ, כדי שאני אצליח להתחבר ברגש אל הרציונל. וכן בא לי להתפנק ולבקש את זה ממך, דווקא עכשיו, כשיש לי את התקוה, כדי שתפיחי בי את הבטחון והכוחות שלך וממך, כדי שאני אדע להשתמש בכוכבים האלו וגם להצליח. מגיע לי לבקש משהו לעצמי עכשיו אחרי שנמנעתי ומנעתי כל כך הרבה, לא ? ובכל זאת טלי... אל תגידי לי את זה רק כי ביקשתי ממך, תאמרי לי את זה ותכתבי לי את זה רק אם את באמת מאמינה בזה, אני לא אכעס גם אם לא תגידי, אני אבין. שלך בכל מקרה, אביב.

31/07/2001 | 09:35 | מאת: בילי

אני לא טלי אבל אני יכולה להגיד לך בבטחון מלא -- א ת י כ ו ל ה !! כל מה שכתבת יתגשם. את תראי. אני יודעת שאת מספיק חזקה , ושיש לך מספיק כוחות לעבור גם את המשבר הזה. שלך בילי

01/08/2001 | 00:18 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, בטח שתצליחי, בע-נ-ק! עצם ההזמנה היא הצלחה אדירה (כמו שאת עצמך אמרת), אני בטוחה שמחר תתני להם את "ההצגה הכי טובה בעיר" ולא כי זה יהיה מזוייף, פשוט בגלל שאת טובה. את זה אף אחד לא יכול לקחת ממך. ואת יודעת את זה. ומה יקרה אחרי זה? בעזרת השם, ובעזרת הכוחות שלך ואת עצמך- יהיה טוב. אינשאללה! טלי פרידמן

01/08/2001 | 05:00 | מאת: אביב

טלי נשמה שלי... אני בטוחה שאת זוכרת, ובכל זאת תחשבי עלי היום, תשלחי לי כוחות, תחזיקי לי אצבעות, ונעשה את זה הכי טוב שאפשר, ביחד... שלך לתמיד אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית