JACKI GIRL

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2001 | 20:20 | מאת: yael

ג'קי גירל, כתבתי לך משהו קטנטן בעמוד הקודם, את פה ( אתמול( את פה ? יעל

30/07/2001 | 23:24 | מאת: Jacki

היי יעל'וש! מה שלומך? נורא התגעגעתי... אני פה עכשיו, אני מקווה שלאורך זמן... אבל כתבת ת'הודעה בסביבות שמונה ועכשיו כבר אחת עשרה, אז את בטח כבר לא בסביבה... אבל לא נורא. בכל אופן, אני אשמח לשמוע איך את מרגישה? ואיך עבר עלייך היום? הייתי היום אצל הפסיכולוגית, וסיפרתי לה איזה משהו, והיא התפעלה מזה, ז"א...זה כאילו היה משהו שהיא טוענת שזה מוביל עוזר לנו להבין ת'סיבה שלי להיכנס להפרעה. את יודעת...כל מיני רמזים כאלה... ואני פשוט הייתי בטוחה שאמרתי את זה, כי זה דבר שמפריע לי והוא עיקרי כזה, אז מסתבר שלא אמרתי, וזו הייתה שיחה מעניינת. זה מעניין אותך בכלל? חיחי... אוהבת, אני.

30/07/2001 | 23:37 | מאת: yael

היי ג'קי גירל, קודם כל, מאאאאאאאאוד מעניין אותי מה שקורא איתך. שנית, אני שמחה שהיה אחל'ה אצל הפסיכולוגית, הלוואי רק שידעתי יותר על נושא ההפרעה כדי שאוכל גם כן לעזור יותר.... היום עבר עלי יום בסדר כזה .....הכרחתי את עצמי ללכת גם היום לים ואני שמחה שעשיתי זאת הייתי המון במים ובחוף מרוחק וכמעט ריק מאדם, בשעות האלה שאני בים אני לא מדברת עם אף אחד, מכבה ת'סלולרי, ומתנתקת , פשוט שותקת .....זה אדיר לא לשמוע את עצמי למשך כמה שעות... מה גם שנשאר לי בערך חודש להיות פה לפני החזרה הביתה להורים ואז.....הטיסה לניו יורק. זה הדבר היחיד שמרים אותי מהמיטה בבוקר. ככה אני , חייבת דרייבים אחרת הכל כמל.... אני פה לעוד כמה דקות אוהבת יעל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית