סורבון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2001 | 19:09 | מאת: יואב

האם נטילת כדור סורבון (10 מיליגרם ליום) עלולה לגרום נזק בטווח הקצר והארוך לחלקים כלשהם בגוף (מוח וחלקים אחרים)? האם יש צורך בבדיקה פזיולוגית תקופתית? האם החומר הכימי של הכדור "מצטבר" בגוף? האם הפסקת נטילת הכדור משיבה את האיזון הכימי למצבו הראשוני או שהיא משנה משהו בסיסי במצב האיזון הכימי מעתה ואילך, כך שגם לאחר הפסקת הטיפול המצב הכימי במוח נותר מאוזן?

31/07/2001 | 00:46 | מאת: טלי וינברגר

יואב שלום רב, הפסיכיאטר היועץ, ד"ר אבני, בחופשה עד ה-12 באוגוסט. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית