לילה טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2001 | 02:36 | מאת: אורה

אנשים יקרים (דפני שלי במיוחד) שיהיה לכולם ליל מנוחה ולמי שמתעורר, תפהקו עמוק ותסתכלו ישר בפניו של הבוקר החדש שמנץ חייכו אליו וקבלו אותו בזרועות פתוחות מה זה כל האופטימיות הזאת והפואטיות שנפלו עלי לעת לילה?

30/07/2001 | 07:17 | מאת: דפני

אורה!! איזה כיף לקום בבוקר ולראות את שמך מתנוסס כאן! כולנו ("הוותיקות") נעלמנו קצת בימים האחרונים... (טוב נו... רובנו) פואטיקה היא דבר נחמד, וכשהיא באה בשילוב עם אופטימיות, המצב מצוין..!! תגידי, איך בעבודה החדשה? איך החבר'ה? הספקת כבר להשתלב? אני מניחה שהפעם הבאה שאכנס תהיה מאוחר בלילה (אני חייבת ללמוד היום). בכל מקרה, אשמח למצוא כאן משהו ממך... אוהבת ומתגעגעת - דפני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית