לכל מי שאוהב אותה ...את אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2001 | 01:09 | מאת: ויוי

שלום לכם יקרים ! אנא ניתלכד ונעשה משהו לא שיגרתי ... תרתמו למשימה ותוכיחו שהמקום כאן הוא הכי הכי עוזר .. והכי איכפתי . אליאן .אורה , יעלי, ללה ,רחלי, דפני, טליכמובן, אורית , ליסה ,ג'קי,עדי ,שרלי,נועה , נטעלי,אינשם ,לורי , וכמובן שכננו דניאל ויהודה אור . ואם שכחתי משהו איתו ה..ס ל..יח..ה . ניפתח עץ ניתבקש לכתוב מה זאת אהבה ? באופן כללי לגבי כל אחד . ואת זה נקדיש באהבה ............לאביב שלנו שחזרה , כדי שהקרקע מיתחת לרגליה תהיה מוצקה כמו בטון ...שזה אנו .הפורום הזה . תודה לכולם וקדימה לעבודה . חברים . תודה מקרב לב !יקרים !

30/07/2001 | 01:53 | מאת: דפני

אביב נפלאה, מלבד לשלוח לך אהבה, אני רוצה לומר לך: הפורום עצוב וקודר בלעדייך. השמש מסתתרת, מחכה לימים יפים יותר. השמיים אפורים, העצים עירומים, הציפורים נדמו... כולם מחכים לבוא האביב. מקסימה שלי - עכשיו רע, אך כבר שרדת תקופות קשות. את מסוגלת, את תעשי זאת גם הפעם. את צולחת באומץ את נהר היגון, את נאבקת בנחישות במפלצות הכאב והפחד. וגם אם הפעם צליחת הנהר קשה במיוחד, אל ייאוש: על גדת הנהר השניה מחכים לך ההקלה, האושר, הניצחון... והשלווה הזו, לה את מייחלת. אביב שלי, אצלך חורף עכשיו. אך הזמן חולף, הכדור המוזר עליו אנו חיים ממשיך להסתובב... וגם האביב בחייך ישוב ללבלב! כתבתי לך גם למטה. עכשיו אוסיף רק ((((((((((((((((((((((((((((((((( חיבוק מכל הלב )))))))))))))))))))))))))))))))))))) חושבת עלייך, דואגת לך, ואוהבת אותך כל כך... דפני.

30/07/2001 | 20:23 | מאת: שרונה

את סמל החוזק ולכן גם תשרדי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית