לטלי דחוף !בקשר לאביב .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 21:29 | מאת: ויוי

טלי היקרה היי . שני דברים .א. אני יודעת שאת נהדרת .. עוזרת , ונימצאת בשביל כולם כל בזמן , ועל זה אני מברכת אותך בישר כוח ! ב. בקשה ? רציתי שתעזרי לארגן את כל אנשי הפורום הוותיקים והחדשים (כמוני ) בקשר לאביב שלנו . רציתי שתתני קריאה לכולם ,לפתוח עץ מיוחד ויפה שיתן לה שאיפת חמצן גדולה . ושכל מי שאוהב אותה ,יכתוב מישפט אחד , של אהבה ועידוד , מכל הלב אליה . היא זקוקה לנו ואנו נוכיח לה שאנו כאן איתה באהבה בי ח ד . מה דעתך ? על זה . ויוי.

29/07/2001 | 21:43 | מאת: אביב

וואו... האמת היא שנכנסתי לכאן, כדי להשאיר המשך להודעה הקודמת שלי כדי להסביר וראיתי את ההודעה שלך ויוי, ופשוט נחנקתי מדמעות, אז קודם כל אלפי אלפי תודות מכל הלב, ההודעה שלך כבר נתנה לי שאיפת חמצן ענקית ומדהימה, גם זאת וגם הקודמת. ואני אשאיר בכל זאת את המשך ההודעה למטה משורשרת לשיר, כדי שגם אף אחד אחר לא יפספס ולא ידאג, כי אני בסדר, ואני אשמח אם תקראי. שלך אביב.

29/07/2001 | 22:04 | מאת: דניאל

כן

29/07/2001 | 23:18 | מאת: טלי וינברגר

ויוי, קודם כל אני רוצה לומר שאת אדם מקסים... מרגש לראות כיצד את חושבת על החברים בפורום ומנסה למצוא דרכים לשפר את מצבם. לגבי הרעיון של פתיחת "עץ עידוד" לאביב, זה תלוי בכם. אני מזמינה אותך לפתח את היוזמה שהעלית, ולעשות איתה ככל העולה על רוחך. יישר כוח! טלי פרידמן

30/07/2001 | 12:10 | מאת: Jacki

את ממש מקסימה! אני אשמח להשאיר הודעה. ואני חושבת שאביב שווה את העץ הזה. אחרי הכל היא ותיקת הפורום! חיחי...זה נשמע מצחיק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית