בודדה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 21:02 | מאת: שרילי

שלום רב. לפני שבוע נפרדתי מחבר שלי אחרי שלושה חודשים חבר ראשון אני כעת בת 19 זה נראה לי מאוד רחוק ומאוחר חבר ראשון בגיל כזה שמחתי נורא נתתי תנשמה חשבתי באמת יש משהו שסוף סוף אוהב אותי, מסתבר שלא זה היה סתם להעביר את הזמן, אני בוכה ובוכה תבינו אני יודעת שיש עוד דגים בים אבל קשה למצוא דגים. למה זה ככה ?האם יש סיכוי שאני ישאר בודדה תמיד בלי אף אחד? גם ככה אני בודדה אין לי משהו חברות, אבל מה עם חבר זה שונה נכון???????????.

30/07/2001 | 10:18 | מאת: שרון

אל תדאגי, חמודה את באמת צעירה, חבר בגיל 19 זה לא מאוחר כלל. הרבה אהבות נגמרות בכאב, אני בטוחה שתתגברי. תהיי חזקה, מותר לבכות אך לא לשכוח לחזור לחיים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית