לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 20:57 | מאת: נטעלי

כן צודק חודש זה לא הרבה כלל אבל הבעייה שלי היא כזו כמו שציינתי שקשה לספר לכול אחד לך זה אחרת באמת. תמיד אני אומרת לעצמי מה שהיה היה אבל יום ועוד יום עובר ובינתיים הפחדים גוברים, אני מפחדת מבעיות חברתיות בצבא קשה לי לווצר מערכות קשר אם אנשים אייך מנסים להתגבר ולהשתנות???

29/07/2001 | 21:21 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נטעלי שוב שלום אני לא יודע להמליץ לך כיצד להתגבר ולהשתנות. אין לגבי זה כלל ברור וידוע, ומדובר בדבר אישי מאוד שצריך להתאים לך, ודורש לכן היכרות אישית איתך. כפי שכבר ציינתי, חודש אומנם אינו זמן ארוך, אבל אולי כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי קצר לתקופה הזו. אני מאמין שתוכלי אפילו במספר פגישות בודדות להיעזר. זה לפחות יוכל להפחית מעט את החששות לקראת העתיד הלא ידוע. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית