לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 20:49 | מאת: נטעלי

היי מה שלומך זו אני נטעלי דברתי איתך לפני מספר ימים על תהליך הגיוס שלי שמתקרב ואני נורא מפחדת שארגיש ויתיחסו אליי כמו תמיד , אמרתה שזה הזדמנות טובה להשתנות אבל אין אני לא מצליחה זה קשה פתאום להשתנות זה יותר כל בלהגיד אני יעשה אבל כשזה מגיע אני לא מסוגלת להשתנות דוגמא: יש פעמים שאני קשוחה לאנשים פשוט כך אבל בגלל הפחד שפתאום יצחקו או יגידו משהו שלא היה לי מה לענות מפחד או מבוכה, או שאני מראה את עצמי כאילו הם לא מענינים אותי..... ההתנהגות הזו שלי מאוד מפריע לי יש לי עוד חודש לגיוס לא רוצה להיות כך תמיד אני אומרת אני ישתנה כשזה מגיע אני אותו דבר דוגמא שהיתה בעבודה לא מזמן אנה אנה אנה תעזור לי אני במצב כול כך קשה ומפחיד ..... תודה לך

29/07/2001 | 20:53 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נטעלי שלום אני לא אמרתי שאת שצריכה כעת להשתנות. המצבים החדשים שיווצרו עשויים להציב בפניך הזדמנויות חדשות, שאולי יביאו לשינוי גם אצלך. הפחד שלך מובן וטבעי, ומידה מסויימת של לחץ חשובה כדי שתהיי מוכנה גם לקשיים שיש בתהליך הגיוס. אינני יודע אם אני יכול לעזור לך בעצה מאוד "חכמה". נסי לדבר עם אנשים ואולי כאן בפורום על הדברים שמפחידים ודרך השיחות הללו תוכלי להיעזר ולהתכונן יותר טוב. חודש זה לא הרבה והוא בוודאי יעבור מהר. בהצלחה אורן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית