טלי בדיוק נכנסתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 18:50 | מאת: noname

ראיתי שאת כאן מה שלומך? עובר עלי יום נורא...

29/07/2001 | 18:57 | מאת: noname

לא היו אילו הכוונות שלי בחיים לא זילזלתי בך טלי אולי פגעתי בעניין רגיש,אבל זו לא הייתה כוונתי אני מצטערת אציע לך להתעלם ממני אם זה מה שיעשה לך טוב אין צורך להתייחס אליי. אני בקושי עושה את זה לעצמי. ואני מתכוונת לזה.

29/07/2001 | 19:04 | מאת: noname

לו האדמה יכלהל פעור את פיה ולבלוע אותי... גם אם לא לאורך זמן לפחות לעכשיו... אמרת שם משפט בטעות,אני מניחה שנפלט שמאוד נגע בי,במי שאני "את סתם בן אדם שהצליח לגעת". אני מאמינה שהמילה "סתם" יצאה ממך בטעות... בעיני היא רבת משמעות כ"כ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית