אביב, אורה, ללה,רחלי, נועה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 15:34 | מאת: דפני

המון זמן לא הייתי... מעבר הדירה בוצע בהצלחה, ההתחברות לאינטרנט קצת פחות... רק עכשיו הצלחנו לפתור את כל הבעיות. העיקר- עכשיו אני כאן. לא גלשתי עדיין להשלים את כל הודעות הימים האחרונים - יש יותר מדי ואני לא אספיק - אבל ראיתי מעט מאוד שמות מוכרים! משהו לא בסדר? מה קרה? איך נשארתי כל כך מהר מחוץ לעניינים..? אורה - את בודאי עסוקה מעל הראש... מקווה שאת נהנית במקום העבודה החדש. תני סימן מדי פעם, אני מתגעגעת!! ללה - אני לא יודעת אם את עדיין בארץ, בכל מקרה מקווה שתעשי חיים, תטיילי, תראי נופים ואנשים חדשים, ושמרי על עצמך... רחלי, נועה - נעלמתן קצת... השמיעו קול? בבקשה? אביב שלי, לך אני דואגת במיוחד... אני אנסה להתקשר הערב, מקווה להשיג אותך. אוהבת ומתגעגעת!! דפני.

29/07/2001 | 16:11 | מאת: Lala

הי דפני, מזל טוב על הדירה החדשה. האריזה זה החלק המבאס, אבל לפרוק ולסדר מחדש זה דווקא כיף! תהני בסידר מחדש (יכול מאוד להועיל!) אני עוד בארץ. הטיסה ביום רביעי ככה שעד יום שלישי אני עדיין בעבודה. מבטיחה להפרד לפני :-) בינתיים שיהיה לך יום מצויין!

29/07/2001 | 19:22 | מאת: רחלי

מזל טוב, שמחה בשבילך ומרגישה את ההתרגשות גם דרך צג המחשב. מאחלת לך כל טוב והרבה הצלחה. כן, קצת נעלמתי, היו לי שבועיים לא קלים ולדעתי גם השבוע הקרוב יהיה קשה במיוחד (כתבתי לשרה, שכן הבולמיה, ההקאות, הנגיעות בטיפול בעניינים כואבים כל כך - וזוהי רק ההתחלה - ועדיין הכל בסימן שאלה גדול). אספר קצת, מקווה להכנס קצת יותר. התגעגעתי לשמך כאן, וגם של אביב (את שמן של ללה, נועה ואורה אני מכירה, טרם הספקתי להכיר כאן). אני מקווה שמעתה תכנסי קצת יותר (אני לעיתים צופה מהצד). ושוב כל טוב ולהתראות. רחלי

29/07/2001 | 20:27 | מאת: אביב

היי דפני, אני בסדר.. מתגעגעת אביב.

29/07/2001 | 20:34 | מאת: נטעלי

לדפני המתוקה שחכת אותי? אולי את לא היית חייבת אני נורא התגעגעתי אלייך את היית המון חסרה לי ופה בכלל בפורום. תרשמי מדי פעם אני רושמת לך המון.... כנראה שלא היית כמו שציית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית