הודעה חשובה לחברי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2001 | 12:23 | מאת: יוסי רוסמן

שלום רב לכולם. לאחר העדרות קצרה עקב חופשה שבתי לעקוב אחר הנעשה בפורומים. לצערי נתקלתי בפורום במספר דברים שאינם מקובלים. אני לא ארשה העתקה של הודעות. כל הודעה מועתקת תמחק מידית. איני מבין מה החוכמה הגדולה בלהעתיק הודעות של גולשים אחרים או של יועצים בפורום, אך אם זה עושה מישהו מבסוט, אז שימצא לעצמו מקום אחר לעשות זאת. לאבי פלדמן - איני יודע מי אתה או מה רצונך. מבנה הפורום ישאר כמו שהוא ואם זה לא מוצא חן בעינך, אתה יותר ממוזמן לא להכנס אליו יותר. כל הודעה שלך בהקשר הזה תמחק מידית. במידה ושוב פעם יחזור על עצמו הצפה של הפורום בהודעות בשמך, ישנם גם דרכים נוספות, פחות נעימות לפתור את זה. ולכל שאר הגולשים של הפורום. אנא השתדלו להתעלם ממפריעים למיניהם. אני מבטיח שהודעות שמטרתם רק לעורר מהומות ימחקו מידית. יום נעים לכולם.

29/07/2001 | 12:57 | מאת: רוז

הוא מופיע גם בשמות אחרים, דורה. ב. ועוד, שולח קישורים לאתרי פורנוגרפיה, ועוד. נא ראה פורום הלם קרב, אם דרור עדין לא הספיק למחוק את זה.

29/07/2001 | 20:32 | מאת: ד"ר דרור גרין

הספקתי למחוק את ההודעות. בפורום הלם-קרב אנחנו מצליחים להתגבר על ההפרעות בכוחות עצמנו. אני מציע גם למשתתפים כאן להימנע מתגובה על הודעות מסוג זה. דרור גרין

30/07/2001 | 12:17 | מאת: Jacki

יש לציין שמה שכתב היה חיוני בהחלט! טוב שיש מישהו שבא לעשות כאן קצת סדר! תודה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית