לדנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2001 | 20:30 | מאת: נטעלי

נכון צודקת שיש דברים יותר גרועים אבל לכול אחד יש צרה ובשבילו היא הכי גדולה אני חושבת שבריאות הכי חשוב יותר מכול.......... אבל תאמיני לי שאני שבורה קשה לי ורע לי , הפחד מבחינה חברתית נורא קשה לי אני לא יודעת אייך לגשת לאנשים אייך לפתח איתם שיחה????? יש ימים בעבודה עם עובדת בקושי מילה אחת אני מוציאה מהפה גם כי אני מפחדת וגם כי אין לי זה מייאש.

28/07/2001 | 23:11 | מאת: דנה

היי נטעלי תאמיני לי שאני כל כך מבינה אותך. יש לי עצה קטנה בשבילך. יש שטוענים שפחד חברתי נפתר על ידי תרופות. גשי לפסיכיאטר תתיעצי איתו הוא ישמע אותך ויתן לך אבחנה. אין לך מה להפסיד. בקשר להמשך טיפול בצבא. אף אחד בצבא לא חייב לדעת שאת בטיפול אצל פסיכיאטר לכי לרופא פרטי. דנה

29/07/2001 | 11:27 | מאת: דנה

בעצם זה לא חוקי . לא ממליצה לעשות את זה בלי ידיעת הצבא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית