ימאתי מכול מצבי הנפש הקיימים על ידי הומאופתיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2001 | 16:34 | מאת: אדית דניאל

כן , הייתי ויצאתי מכול מצב נפשי אפשרי פירוט של חלק קטן בספר שכותבת ובקרוב יוצ א אין מצב נפשי מהקשה ביותר עד הקלים ביותר שלא ניתן לפתור בהומאופתיה מדברת כהוכחה חיה לכך - ומטפלת היום באנשים בכול סוגי הבעיות בתחום קופת -החולים האם הפסיכולוגים או הפסיכיאטרים רוצים ללמוד משהו בנושא ??? בואו ניקח מספר מקרים ונבדוק ביחד מה ההומאופתיה יכולה לעשות - ולאן מגיעים בשאר התחומים ומדברת כמובן מניסיון אישי בו ביליתי בצעירותי 8 שנים בטיפול פסיכולוגי - פעמיים שלוש בשבוע -חבל מאוד כי בזמן הזה הייתי עושה הרבה דברים אחרים אם הייתי מכירה ומקבלת אז טיפול הומאופתי מה דעתכם ???? אדית

28/07/2001 | 19:06 | מאת: Jacki

קודם כל בהצלחה עם הספר. מכל הלב... אף פעם לא הבנתי הומאופתיה, אם זה עזר לך עם בעיותייך אז את בטח תוכלי להסביר לי קצת למה הכוונה...?! ז"א, איך בעצם הומאופתיה מצליחה לפתור בעיות שכאלה...תודה. דבר שלישי, אני הייתי רוצה ללמוד משהו על זה :-) זה נשמע מעניין...

29/07/2001 | 01:46 | מאת: אדית דניאל

ההומאופתיה עובדת בנוסחה מאוד פשוטה אך מורכבת מצד שני אנו חוקרים את האלמנטים השונים הקיימים בכדור הארץ - מתכות מינראלים צמחים בעלי חיים , מסתבר וכמו שידוע גם בפארמקופיאה של רפואה רגילה - שלכול אלמנט על כדור הארץ ולכול חומר וחומר בכלל יש יכולת להרעיל ולבטא את עצמו דרך אדם הנתון תחת השפעת החומר והרעלתו -שיגרום לו לפתח סימפטומים פיזיים בכול הרמות ונפשיים בכול הרמות והסוגים -אפילו חלומות בלילה שישתנו ויהיו תחת השפעת האלמנט המרעיל , , כמובן שכול אלמנט גורם לסריה שונה של תופעות , ובהומאופתיה המחקרים על כול אלמנט נעשים על קבוצות מתנדבים בריאים , כאשר מגלים איזו תסמינים ותופעות כול חומר ספציפי גורם - אפשר להשתמש בו אחר כך בצורה מוחלשת כמו שנותנים חיסון - אך בטיפות או כדורים , החומר הנבחר לאדם על פי זיהוי מוחלט ודימיון מוחלט לכול הבעיות איתן מגיע הפציינט -כך שאם הפציינט יש לו פחד מחושך למשל , הוא יקבל בצורה מוחלשת אלמנט שגורם בהרעלה שלו לאדם בריא לפחד מחושך , אלמנט זה יגרום למערכת החיסון לגירוי וכך המערכת תוכל להתנגד הן לבעיה המוחדרת מבחוץ והן לבעיה הפנימית באותו הזמן מקווה שזה עונה תודה אדית

28/07/2001 | 19:34 | מאת: טלי וינברגר

אדית שלום רב, ההומיאופטיה היא חלק מתחום הרפואה הנקראת "רפואה משלימה". אני מכירה בערכה של רפואה מסוג זה, אך יש להדגיש כי מדובר ברפואה תומכת ומשנית לרפואה הראשונית-הקונבנציונאלית. לכן הטיפול ההומיאופטי אינו יכול להחליף את הטיפול הפסיכולוגי או הפסיכיאטרי, אך הוא ללא ספק עשוי להיות טיפול משני יעיל ותומך. בברכה, טלי פרידמן

29/07/2001 | 02:04 | מאת: אדית דניאל

טלי ! כהומאופתית מה לעשות אני מתוך ידע ברור לא מסכימה איתך עבור מי שלמד והתמחה בהומאופתיה הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה הם הרפאוה המישנית - ואין זה משנה איך זה נקרא בציבור מה שחשוב זה המציאות בפועל בה בהומאופתיה ניתן לחולל שינויים שבחיים לא תוכלי לחולל בשום צורה טיפולית אחרת אני בלב שלם ממליצה לך ללכת ולהצטרף לפסיכולוגים עובדים סוציאלים רופאים רוקחים ועוד שכבר הבינו עובדות אלו ויושבים בימים אלו בבתי הספר גם של קופת -חולים מכבי וגם בבר אילן ובאסף הרופא ובתל השומר ועושים הסבת מקצוע מרפואה קונוונציונאלית להומאופתיה בברכת בריאות רבה אשמח לתת לך דוגמאות מהקליניקה שלי באופן אישי ולהתערב איתך שלא תשארי אדישה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית