לאורית ארנון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2001 | 14:13 | מאת: תמר

אורית שלום כתבתי לך להודעתך מאתמול אם יש לך זמן אז תקראי בתקווה שהצלחתי לעודד אותך מעט תמר

28/07/2001 | 14:20 | מאת: אורית ארנון

אני לא מוצאת את ההודעה שלך

28/07/2001 | 14:22 | מאת: אורית ארנון

תודה על התגובה. זה באמת מעודד אם כי אני מרגישה כל כך בודדה. אני כל כך רוצה להכיר אנשים ולא יודעת איך. חשבתי להצטרף ללימודים כלשהם. הבעיה היא שכשאני מכירה אנשים חדשים במקום עבודה, לימודים וכדומה אני בדרך כלל נשארת ידידה שלהם לאותה מסגרת. לאותם אנשים כבר יש קבוצת חברים בני גילם והם לא ממהרים להוסיף מישהו ככה שקשה להרחיב את החברות אל מעבר למקום בו הכרנו. אני לא יודעת מה לעשות כדי למצוא לי יותר חברים שאוכל לדבר איתם, לצאת איתם. אני רוצה להרחיב את מעגל החברים והעיסוקים שלי ואני לא יודעת איך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית