פסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2001 | 13:04 | מאת: רונית

יש לי בת בגיל 14 שמטופלת בריספרדל כבר חודשיים עקב התקפים פסיכוטיים האם יתכן שנתנו לה סמים כמר אסיד או אקסטזי בלי ידיעתה.

17/08/2001 | 18:03 | מאת: שני

שלום! במקרה קראתי את המסר שלך ורציתי להגיד לך בתגובה שלצערי מה שהבת שלך מקבלת זה סמים חוקים ומה שאת יכולה לעשות זה לפנות לתזונאית ולבדוק מה חסר אצל הבת שלך ונוסף לקחת ויטמינים בעיקר B1. מה שחשוב הוא שתפסיקי לה את ה"תרופה" הזאת זה יכול לגרום לה לנזקים אדירים (מנסיון). אני יכולה להפנות אותך לרופא שיכול לעזור לך אם תרצי בכך אשמח אם תחזירי לי תשובה .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית