לחברי הפורם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 21:45 | מאת: רחלי

שלום רב, אני מבקשת לדעת, מה הם הסימפטומים לדיכאון, יש לי הרגשה שאני בדיכאון ויכול להיות שאינני יודעת לקרוא לזה בשם?! אני כאן כבר זמן מה ויש כאלה שכבר מכירים את שמי. ולאלה שלא, אני בולמית כבר שנים רבות ואולם לפני שבועיים התחלתי טיפול אצל פסיכותרפיסטית. יכול להיות שעם תחילת הטיפול הגיע גם עניין הדיכאון? אני מודה מראש על התשובות. רחלי

27/07/2001 | 21:49 | מאת: אורית ארנון

אני יכולה לספר לך מה היו הסימפטומים אצלי אבל אל תסיקי מזה מסקנות ברורות לגבייך. כדי להיות בטוחה, שתפי איש מקצוע באיש שאת מרגישה ותני לו ולך יחד לקבוע את האבחנה. קראי חובר בנושא ותראי אם זה מתאים לגבייך. אצלי היה חוסר תיאבון, עצבות, תחושה שאני נמצאת בתוך בועה וכל העולם ממשיך מסביב ולא קשור אלי, בדידות, חרדות

27/07/2001 | 22:09 | מאת: אורית ארנון

אשמח אם תקראי את ההודעה שכתבתי למעלה בשם "לכולם".

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית