לדנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 20:58 | מאת: נטעלי

הייייייייייייייייי בקשר למנילה קיבלתי תפקידים מביישים:כמו נהגת על רכב קל, פקידה, משקית על מחסן בגדים,בודקת מגב. תפקידים כול כך גרועיים אני לא יכולה לחשוב שאני ישרת יום יום עם הרגשה כזו אני רוצה תפקידים אחרים שיציעו ליי, אני כבר חסרת עוניים בבית אין יחס לא דאגה לא שואלים לא מתעניינים ואני יום יום לבד עם עצמי עם הפחדים ובנוסף לכול התפקיד,רע לי אני רק בוכה עיזרי לי???? ובקשר למה שרשמת לי קצת קשה לי לעשות את זה אבל אני יעשה מקווה רק לתוצאה באמת טובה את חושבת שאם אני ירשום מכתב זה יעזור? במנילה מציעים לך את כול מה שאת יכולה לשרת? אם כן זה אומר מה שהם שלחו זה מה שהיה אחד מיהם בטוח?? אבל אני לא רוצה תפקידים רק המחשבה לפכות אנה עיזרי לי אין מי שיכול לעזור לי נמס לי מהחיים האלה דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אבל רוצה אני להגיד לך מליון תודות על עזרתך

27/07/2001 | 22:39 | מאת: דנה

היי נטעלי אני רואה שמאוד מאוד קשה לך. מה המנילה אומרת אני לא יודעת. אני חושבת שמכתב יכול לעזור . הרי אין לך מה להפסיד לפחות תדעי שעשית את המקסימום. מה רע בלהיות פקידה? רוב הבנות בצבא פקידות. נטעלי אל תתייאשי למרות שקשה לך עכשיו יהיו ימים טובים יותר. שיש דברים הרבה יותר גרועים מלהתגייס . נכון החיים קשים אך גם יפים. תחזיקי מעמד דנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית