מי ראה את רחלי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 19:38 | מאת: שרה

רחלי היי אני מקווה שאת בסדר ולא נעלמת. אז תאותתי אם את שם. אפילו אם אין לך כח לכתוב או להגיב וכרגע את צופה מהצד, שתהיה לך שבת נהדרת שרה

27/07/2001 | 20:09 | מאת: רחלי

היי שרה, גם ממרחק ואפילו דרך צג המחשב, נראה לי שיש לנו איזו תלפטיה. גם אני התכוונתי, ממש לפני שתי דקות לשאול עלייך. מה שלומך יקירתי, איך את מרגישה והאם יש חדש? אני מאוד רוצה לדעת עלייך. אכן, אני עוברת תקופה לא קלה - את יודעת הטיפול, הבולמיה (שום דבר לא השתנה עד עתה, ההקאות החוזרות ונישנות, הרצון לשמור על המשקל הקיים, הספורט המתיש ועוד ועוד) כל אלה גרמו לי קצת להתכנס בעצמי. אני נכנסת לעיתים - לא רואה את שמך, או את שמה של דפני או אביב, אז שרה - נהיה בקשר וגם את תאותתי. הנה חזרתי. רחלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית