אישפוז בבי"ח שלוותה-תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 19:19 | מאת: סנדי

אני מאושפזת מאז ה 10 ליוני השנה ב"שלוותה" ולאחר שבועיים מיון התחלתי לקבל את הכדור ריספרדל במינון הולכים וגוברים לאחר מכן הוסיפו לי את הכדור "טיגרטול" גם כן במינונים הולכים וגדלים , היום יצאתי לחופשה הראשונה שלי בבית וקיבלתי איתי לשני הלילות - לכל לילה כדור ריספרדל ירוק אחד וטיגרטול לבן שכתוב עליו 17 גם רק אחד לכל לילה- האם תוכלו לתת לי תשובה באשר ליעילות ההתמכרות, האיחור במחזור וכן הכי חשוב את ההשפעה והצורך של הכדור להפרעה האישיותית המוגדרת לוץ בתודה מראש סנדי(שם בדוי)

27/07/2001 | 21:08 | מאת: טלי וינברגר

סנדי שלום רב, לצערי הפסיכיאטר היועץ של הפורום נמצא בחופשה עד ה-12 באוגוסט. אולם מדוע שלא תשאלי את הפסיכיאטר המטפל בך בשלוותא? הוא אמור לענות לך על שאלות אלו שלך, זכותך המלאה לדעת ולהבין. בברכה, טלי פרידמן

27/07/2001 | 23:54 | מאת: מיטל

סנדי שלום, איזו הפרעת אישיות יש לך? תרגישי טוב מיטל

28/07/2001 | 00:43 | מאת: adi

סנדי, חשוב שתדווחי לרופא על האיחור במחזור. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית