JACKI JACKI JACKI JACKI

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 19:17 | מאת: yael

5 שעות !!!!!!!!!!!! הייתי היום בים לבד, ממש התחברות לטבע כמו שאומרים. חשבתי עליך......... תאותתי (-: יעלה

27/07/2001 | 19:21 | מאת: Jacki

אוי את הורגת אותי פה מצחוק... אשכרה "לאותת".... חיחי... אז מה קורה? איך עבר היום אצלך? עכשיו אני פה לאורך זמן...אין אף קרציה שרוצה ת'מחשב...סתם... אז תספרי איך המרגש אצלך?

27/07/2001 | 19:27 | מאת: yael

שרופה/שזופה מהשמש.....בטן גב בטן גב, לפעמים אני שוכחת איפה אני גרה וכפי שאת יודעת אני נוסעת בקרוב למקום בו השמש, כך סיפרו לי, לא מחייכת כמו פה אז החלטתי לנצל את החודש האחרון מה קורה איתך ? יעל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית