לדנה ליעל ולדפני וכמובן נועה לה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 18:11 | מאת: נטעלי

היי אתמול קיבלתי את המנילה התפקידים אלייהם אני יוכל לשובץ התפקידים הם על הפנים מחסנאית נהגת וכאלה עוד אחד או שתיים נכנסתי לדכאון רצח אני לא מפסיקה לבכות שלחתי לצבא מכתב לפני שבוע אבל אלה התפקידים ששלחו לי בקשתי תפקידים אחרים לגמרי, אני לא רוצה תפקיד כזה אני רוצה יותר להועיל ולהנות מהתפקיד אני חושבת שזה לא שואלים אותי בכלל ואני כבר חסרת כוחות אנה ממכם עזרו לי מה לעשות????

27/07/2001 | 19:50 | מאת: דנה

היי נטעלי הרבה בנות אינן מרוצות מהמנילה. יש בנות שמקבלות מנילות שיש בהן הרבה תפקידים ויש כאלו שמקבלות מספר מועט של תפקידים והכל תלוי בקורסים שנפתחים ולא בבקשות של החיילת. רוב הבנות בצבא מתפקדות כפקידות.ולכן רוב הסיכויים שגם את. אני עוד לא ראיתי בחורה אחת נהגת בצבא. נטעלי עשית מה שאמרתי לך במכתב האחרון שכתבתי לך. ? לא אמרת לי מה את חושבת על זה.

27/07/2001 | 20:15 | מאת: רחלי

היי נטעלי ודנה. נטעלי, הצצתי בהודעה שלך ואני כולי איתך. אני מבינה את חוסר האונים שלך לגבי העתיד בצבא. אזרי קצת אומץ, כתבי מכתב ועוד מכתב יש עוד חודש. אולי באמת דברים ישתנו?! מקווה בשבילך. דנה, מה שלומך? איך את מרגישה? מתעניינת בשלומך. רחלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית