היי כולם...אני כאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 16:26 | מאת: אורית ארנון

מה שלומכם?

27/07/2001 | 19:09 | מאת: yael

טוב תודה לשם שינוי, מין משהו טוב כזה באוויר, קצת מפחיד, קצת מוזר, קצת טיפשי לאמר אולי אבל, זה בטח לא יהיה כך להרבה זמן...... בכלל, הגיע הזמן שנכיר ונאחד כוחות, מה את אומרת ? נעים מאוד אורה, אני יעל (-: יעל

27/07/2001 | 19:29 | מאת: Jacki

מה קורה אורית....(את יעל הספקתי להכיר כמצחיקה ביותר...חיחי...) את היית פה בסביבות ארבע...עכשיו שבע.. לא יודעת מתי תקרא את זה... את בטח ראית את שמי מתנוסס פה על כמה הודעות דיכאוניות וכו, אבל רק רציתי להגיד שאני דווקא כן קוראת נודעות שלך, את יודעת... שהלכת לעבודה ביום הראשון...ושכולנו כאן דנו בזה וכו וכו...זוכרת? אותו יום ראשון הגדול....חיחי... היה נחמד... אז איך אצלך אחותי? (ממש משפחה מורחבת! כולם פה אחים שלי!)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית