השיר בין המראות של רמי קלינשטין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2001 | 00:47 | מאת: ענבר

לטלי ולשאר הקוראים. אני אשמח אם מישהו יכתוב לי את המילים של השיר. פעם הוא נכתב פה, אך אבד לי. לטלי- לא קיבלתי את האי מייל ששלחת, אבל זה כבר לא רלוונטי. תודה בכל אופן ענבר

27/07/2001 | 09:03 | מאת: קרן

ענבר - כנראה שצרויה להב שכתבה את המילים, יודעת מהו סבל של אדם שלא נשמע... "הרכיני את ראשך עברי בין המראות הנה יצאת ללכת בדרך הדמעות. כל התפילות שלך כשהתחננת בלי קול מי ישיב אליך את היקר מכל מי הקשיב אליך, מי ישיב אליך את היקר מכל. יום בא ובא עוד יום החזיקי מעמד האושר כמו חלום נגע בך ובגד. ומלכודות הלילה אופל חיקן החם איך הן קוראות לך לא אל תלכי לשם. איך הן קוראות לך, מה הן מראות לך לא אל תלכי לשם. פתחי אל השמחה ותני לה שתבוא למדי את הכאב פצוע ונבון. את אור קטיפת הבוקר את ליטופו הרך את מבט הילד את תשמרי איתך את מגע התכלת את מבט הילד - את תשמרי איתך".

27/07/2001 | 11:45 | מאת: מורן

קרן, אלפי תודות!!! פשוט אתמול החלטתי שאני מתחילה לצייר שוב, והפעם ע"פי שירים. וזה יהיה השיר הראשון, כי הוא הכי מדבר אלי. תודה. ענבר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית