jacki girl

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2001 | 23:33 | מאת: yael

גם את מתה על השפה ? גם אני, עד כדי כך שלפעמים כשאני מדברת אני מכניסה משפטים באנגלית (שמה לעשות,לפעמים נשמעים יותר טוב) , מחר, החלטתי לעשות לעצמי יום ים !!!!! לשכב כל היום בים.....ספר טוב.....מוסיקה טובה.......אני והים רוצה לבוא ? יעל

26/07/2001 | 23:37 | מאת: yael

לא יודעת אם יש לך "ביצים" לזה, ותרגישי חופשי להתעלם מזה אם זה נשמע לך מלחיץ מידי אבל בכל אופן, כדי שתביני על איזה ים מדובר: מכל מקום שאת גרה בו זה נמצא מימנימום בין 4 ל 5 שעות כדי להגיע (בנסיעה)......................... יעל

26/07/2001 | 23:49 | מאת: Jacki

הלוואי שבאמת היו לי "ביצים" לזה, מצחקה שכמוך.... טוב די! אני כל שנייה מושכת ת'זמן... ועוד שנייה ועוד דקה... אוי..אני הורגת את עצמי פה... אני אכנס מחר ואם אנשים פה לא יתנחלו על האינטרנט, אולי עוד הלילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית