is there a JACKI in the house?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2001 | 22:40 | מאת: yael

ג'קי מותק, תאותתי אם את כאן, אני בשוונג מילולי לא נורמלי, חייבת לדסקס קצת אם מוח חריף, ישנתי בערך שש שעות (!!!!!!!) בצהריים וכנראה שגם הלילה הולך להיות לילה לבן, תכתבי תכתבי תכתבי שלך יעל

26/07/2001 | 22:42 | מאת: yael

אני לא סתם משועממת !!!!!!!!!!!!!!! יעל

26/07/2001 | 23:16 | מאת: Jacki

ואם את משועממת...?! אז זה עוד יותר טוב אחותי! כמה שג'קי אוהבת אנגלית! אין לך מושג...והשוונג הזה, מוצא חן בעיניי!!! דרך אגב, מתי את טסה? את יודעת שאת מצחיקה אותי? עסק מבדר פה... איך שראיתי ת'שם של ההודעה, עוד לפני שקראתי ת'הודעה עצמה, כבר נמרח לי חיוך על הפרצוף! ואחרי שקראתי הבנתי שאת משועממת (למרות שכתבת שאת לא)....סתם סתם סתם.... בכל אופן, איך עבר עלייך היום? (אני לא יודעת מתי תגיבי, אם זה יהיה עוד הלילה, וגם אם לא, לא בטוח שיצא לי לקרוא, כי אני יוצאת עוד כמה דקות... אז מקסימות אני אקרא את זה מחר...) אוהבת, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית