לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2001 | 22:29 | מאת: קרן

היי טלי, תוכלי לשלוח לי באי מייל שמות/פרטים למטפלים בהמשך לפנייתי (פחד מריקודים ותנועה....) תודה רבה מראש.

26/07/2001 | 23:55 | מאת: טלי וינברגר

קרן שלום, שילחי לי אימייל ותזכירי לי במה הדברים אמורים. מצטערת על השיכחה... בברכה, טלי פרידמן

27/07/2001 | 18:16 | מאת: קרן

סיפרתי מזמן שאני בת 23 ויש לי בעיה אני פשוט קופאת בכל הנוגע לריקוד ותנועה וחשה מגושמת וחסרת חן, אני נראיית טוב מאד ואין לי כל בעיה חיצונית שיכולה להוביל לאימה כזו מלרקוד עם חברות או אפילו בחתונות ואני משתוקקת לפתור זאת, להיות מסוגלת לרקוד ולא לשבת בצד כל הזמן, לדעתי זה מחמיר עם השנים. אשמח לכל עזרה בנושא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית