הי נועה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2001 | 15:02 | מאת: ניר

יש כאן מישהו שהתלבש על התקשורת ביני (נועה) לבין ניר. אני לא יודע לעשות. הוא נכנס לכל הודעה שלנו ומתחזה לנהל דו-שיח עם השמות שלנו. אני לא יודע אם יש אפשרות כלשהי לעצור זאת. אני אתייחס מעתה לכל תגובה כאן של ניר או של נועה כאל הטרדה, אל אם כן אני אזהה לפי הסגנון שזה באמת ניר. לנועה- אני בכל-זאת אנסה להיות כאן הערב ב- 8:30 (את זה כן אני כתבתי, הטעות הראשונה עם השם הייתה באמת שלי). אבל אני לא מתכוון לפרסם כאן לא את האי-מייל ובטח לא את הטלפון שלי, כי המתוק הזה יראה אותם גם. תודה, נועה.

26/07/2001 | 15:03 | מאת: ניר

יש כאן מישהו שהתלבש על התקשורת ביני (נועה) לבין ניר. אני לא יודעת מה לעשות. הוא נכנס לכל הודעה שלנו ומתחזה לנהל דו-שיח עם השמות שלנו. אני לא יודעת אם יש אפשרות כלשהי לעצור זאת. אני אתייחס מעתה לכל תגובה כאן של ניר או של נועה כאל הטרדה, אלא אם כן אני אזהה לפי הסגנון שזה באמת ניר. לניר - אני בכל-זאת אנסה להיות כאן הערב ב- 8:30 (את זה כן אני כתבתי, הטעות הראשונה עם השם הייתה באמת שלי). אבל אני לא מתכוונת לפרסם כאן לא את האי-מייל ובטח לא את הטלפון שלי, כי האידיוט הזה יראה אותם גם. תודה, נועה.

26/07/2001 | 15:05 | מאת: ניר

יש כאן מישהו שהתלבש על התקשורת ביני (נועה) לבין ניר. אני לא יודעת מה לעשות. הוא נכנס לכל הודעה שלנו ומתחזה לנהל דו-שיח עם השמות שלנו. אני לא יודעת אם יש אפשרות כלשהי לעצור זאת. אני אתייחס מעתה לכל תגובה כאן של ניר או של נועה כאל הטרדה, אלא אם כן אני אזהה לפי הסגנון שזה באמת ניר. לניר - אני בכל-זאת אנסה להיות כאן הערב ב- 8:30 (את זה כן אני כתבתי, הטעות הראשונה עם השם הייתה באמת שלי). אבל אני לא מתכוונת לפרסם כאן לא את האי-מייל ובטח לא את הטלפון שלי, כי האידיוט הזה יראה אותם גם. תודה, נועה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית