לאבי פלדמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2001 | 20:02 | מאת: lisa

GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!! THANKYOU

25/07/2001 | 20:14 | מאת: סיגלית

הייתי מעוניינת לשאול לגביי הפרעת אכילה - בולימיה היום אני מטופלת בבית חולים ע"י צוות רפואי אך הפסיכולוגית שלי עזבה ויש לי מישהי נחמדה מאוד אך אני מרגישה שקשה לי לשוחח עימה ואני חושבת שזה פוגע בטיפול שלי היות ואני לא מרגישה חופשיה וניחוחה מספיק עם האדם שמולי. מה אתה חושב על כך?

25/07/2001 | 22:52 | מאת: טלי וינברגר

סיגלית, מה הקושי עם המטפלת החדשה? את כותבת שהיא נחמדה, אך נראה שיש משהו מעבר לזה שמקשה עליך, ולא נותן לך להיות נינוחה. האם זה קשור למטפלת הנוכחית, או אולי להשוואה למטפלת הקודמת? אחרי שתעני על שאלותיי, אפשר יהיה לחשוב מה ניתן לעשות בהמשך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית