לטלי- בהמשך להודעתך/הצעתך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2001 | 18:28 | מאת: אליאן

טלי, היום הייתי ברווחה ושוחחתי עם המזכירה. הסברתי לה את המצב והיא הייתה ממש מגעילה. היא שאלה אותי לאחר כל מה שסיפרתי, מה אני בעצם רוצה ! וזה הספיק כדי ש"אקפל את הזנב ואלך... היא אמרה שרק בספטמבר העו"ס תוכל ליצור קשר .היא רשמה את הדברים ואמרה שתעביר למנהלת והיא תחליט האם זה דחוף! בעצם טלי, מה הרווחה אמורה לעשות או במה היא אמורה לעזור! תודה

25/07/2001 | 23:21 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, א-ל ת-ו-ו-ת-ר-י!!! זה שהמזכירה אמרה לך מה שאמרה, אז תסלחי לי...אבל את רק יכולה לתת לה להמשיך לקשקש. את תמשיכי להתעקש! אין דבר כזה בספטמבר! עליך לבקש לקבוע פגישה עם העו"ס או מאידך עם מנהלת המחלקה. ואל תתני לאף אחד לקפל לך את הזנב! אליאן יקירתי, את בחורה חזקה, ורק לא מזמן יצאת לדרך חדשה ולא ברורה. אל תתני לגורמים טיפשיים (כמו מזכירה מגעילה) להרפות את ידייך. עשית את הדבר הנכון כשפנית ללשכת הרווחה, ותמשיכי לדבוק במטרה. תנסי איכשהו לעקוף את המזכירה ולהגיע אל אחת העו"סיות או אל המנהלת. אני רוצה להאמין שהן תיהינה נחמדות ומועילות יותר. ובכל מקרה, את גם יודעת איך למצוא אותי...במידה ותצטרכי! בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית