טיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2001 | 18:06 | מאת: talipe

שלום רב, אני מטופלת כבר יותר מ-5 שנים אצל פסיכולוגית. בשל עלות הטיפול היקרה אני נפגשת איתה רק אחת לשבועיים, למרות שאני מרגישה צורך עז להגביר את תדירות המפגשים. הקונפליקט בין הצורך להיפגש איתה יותר, לבין אי היכולת לממן זאת ממש מתיש אותי נפשית. אני כבר עובדת במשרה מלאה וגם סטודנטית (בת 30), ואין לי אפשרות להשיג את המימון הדרוש ממקור אחר (הפסיכולוגית שלי הציעה שאקח על עצמי עוד עבודה אך בשל הלימודים אינני יכולה לעשות זאת). אני קשורה אליה מאוד ואינני יכולה לחשוב אפילו על לעבור למישהו אחר. אשמח לקבל עצות.

25/07/2001 | 18:59 | מאת: Jacki

מה עם הורים? אמממ...בקשר לעבודתך... אם זו עבודה שאפשר להפסיקה למען עבודה עם הכנסה גבוהה יותר, זה יכול להיות יעיל. אם זו עבודה שעבדת למענה, עבודתך הקבועה, ואת מרוצה מההכנסה אז אני אנסה לחשוב על משהו אחר עבורך. בהצלחה!

26/07/2001 | 07:26 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, טיפול שמתמשך 5 שנים מעלה תהיות על מידת התלות-עצמאות שלך, לגבי הטיפול, המטפל/ת, ואספקטים אחרים בחיים. הערכת מצב, לבדיקת הרלוונטיות של החלפת שיטה או מטפל/ת, נראית לי עניינית במציאות שכזו, על אף, ואולי בגלל, הרגשתך. דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית