לדפני החמודה דחוףףף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2001 | 13:41 | מאת: נטעלי

הייייי אני כותבת לך המון פעמים וגם למטה רק תסתכלי רשום אנה תעני לי ואם לא בא לך תרשמי לי רק

26/07/2001 | 04:16 | מאת: דפני

היי נטעלי, בימים האחרונים נכנסתי לפורום רק לכמה דקות, כך שייתכן שפספסתי את ההודעה שלך. אני מצטערת אם חיכית לשווא לתגובה. בכל מקרה, שמחתי לראות שרכשת לך חברים בפורום, ויש לך למי לפנות לעזרה. אני כנראה לא אהיה כאן הרבה בימים הקרובים, אבל אולי תכתבי כאן את השאלה, אני מבטיחה לענות ברגע שאתפנה מעט. בסדר? בינתיים, שיהיה לך קל. דפני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית