דפני?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2001 | 01:56 | מאת: אורה

את כאן מתוקה? או שאיחרתי אולי יש מישהו נחמד אחר להגיד לו שלום?

24/07/2001 | 04:49 | מאת: Jacki

היי אורה, את היית פה באחת, ועכשיו כבר עוד מעט חמש. ואני לא יודעת אם אני נחמדה, אני לא נוטה להחמיא לעצמי.. אבל בכל זאת אני אומרת לך היי, ושואלת לשלומך? כי את נחמדה :-)

24/07/2001 | 05:29 | מאת: דפני

שוב פספסנו אחת את השניה בכמה דקות... מה יהיה?? מילא בפורום, אבל אסור שזה יקרה היום בערב! :-)) אני כאן עכשיו, עם האינסומניה שלי. תני לי סימן אם גם את לא ישנה... אוהבת, מתגעגעת, ו... עוד פחות מ-12 שעות...!! דפני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית