לרחלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2001 | 00:00 | מאת: נטעלי

כול כך כייף לקרוא את מכתבך. אז בקשר לטיפולים הייתי דרך קופת חולים אבל יש מצבים שאי אפשר יותר הייתי 4 חודש ,תראי אולי אני באמת כזו וזהו אחרת אין סיבה לאייך שאני מרגישה שמתייחסים אליי כאל סמרטות, אני גם נורא מפחדת להביע דעה אליי למשל הייתי אתמול במספרה הוא הספר עשה לי צבע כלל שלא בקשתי רציתי חום יצא בלונד עם כתמים חומים משהוא מזעזע שלמתי 280 עבור כול זה הבערה וצבע יצעתי כמו ליצן,אבל שתקתי לא אמרתי מילה כמה שזה נורא הפריע לי ואני מתביישת ולא רוצה, מחר אחותי תבוא איתי היא תדבר זה מראה כמה שאני מפחדת שאני בסוף יצא הטיפשה הוא ידע לשכנע אותי שככה זה עד לעוד צבע ולי לא היה מה לומר את מבינה איזה סוג, אני נורא תמימה ומאמינה לאנשים אבל נורא אני לפעממים נורא מפחדת בעצם תמיד מה יחשבו אליי אייך אני מתנהגת מה לדבר אייך דברתי, דייייייי נמאס לי מזה אייך משתחררים מזה?

24/07/2001 | 00:01 | מאת: נטעלי

נורא חשוב לי שתקראי מה שרשמתי למטה לאורן קפלן " בתשובה של עוד דבר לאורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית