לא קשור לנושא הפורום אבל אשמח לקבל עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 22:28 | מאת: אורית ארנון

אני כותבת סיפור וגיבור הסיפור צריך להיות מישהו החולה במחלת נשימה כלשהי. אתם מכירים מחלה הקשורה בנשימה חוץ מאסתמה?

23/07/2001 | 22:50 | מאת: לא קשור.

כן אני. כשאני קורא את שמך נשימתי נעתקת ממני ונעצרת.תפסיקי כבר עם השטויות שלך.דיי נמאסת.יש לך מסר חשוב אז בבקשה.אבל שטויות כמו אלו...גשי לפורום נענע.

25/07/2001 | 03:13 | מאת: z

חזיר!

24/07/2001 | 00:03 | מאת: נטעלי

אני ינסה לחשוב על משהו..... ועוד דבר רשמתי לך משהו בשאלה אחת למעלה מימך למה את כבר לא עונה לי????? קרה משהו?

24/07/2001 | 00:33 | מאת: אורית ארנון

מצטערת, לא הייתי כאן ולכן ראיתי את ההודעה רק עכשיו. אשמח לדבר איתך מחר. עכשיו אני מתה לישון. לילה טוב

24/07/2001 | 09:36 | מאת: יעל

הכי הולך זה שחפת, בכל הסיפורים זה מאוד דרמטי, אבל יש עוד מחלה שנקראת אמפיזמה, או משהו דומה, יש גם אסטמה, שזה מאוד נפוץ וקלאסי, אבל יכול להיות מאוד מסובך מתסכל ואפילו קטלני לפעמים.

24/07/2001 | 17:14 | מאת: אורית ארנון

אני צריכה שהמחלה תהיה קטלנית אבל כדי לעשות את זה יותר מעניין אני רוצה שזו תהיה מחלה נדירה. יש רעיונות? ואיפה אוכל למצוא חומר ברשת?

25/07/2001 | 02:08 | מאת: .

מה אסור לומר בזמן סקס?אורית ארנון כתב/ה: > > אני כותבת סיפור וגיבור הסיפור צריך להיות מישהו החולה במחלת > נשימה כלשהי. אתם מכירים מחלה הקשורה בנשימה חוץ מאסתמה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית