לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 22:24 | מאת: לאורן

שלום רב. רציתי לשאול האם במשך שנה שנתיים שלוש אנשים משתנים ובכלל ? למשל אם הייתי סוג מסויים של בן אדם יכול להיות שבמשך שנתיים שלוש אני יכולה להשתנות או ישתנתי? האם כולם משתנים אני רוצה לציין שאני בת 18 האם תמיד אני ישאר לבד לבד ובודדה??????????????????אנה עזור לי ובקשר לטיפול אין לי אפשרות כזו או אחרת

23/07/2001 | 22:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום אני לא יודע מה בדיוק לענות. אני מרגיש שאת כותבת ממקום של כאב ובדידות ואולי אם היית יכולה לספר קצת יותר על עצמך נוכל להגיב לדבריך באופן יותר אישי. למה את מתכוונת בשאלה על היכולת להשתנות? מובן שאנשים משתנים כל הזמן, אבל אני מבין שאת מתכוונת למשהו אחר. שוב, ספרי יותר ואולי נוכל להגיב יותר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית