לרחלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 22:21 | מאת: נטעלי

הייי שוב. בקשר לשאלתך כן אני נורא לחוצה מגיוסי בכך שאני ישאר לבד והיה בודדה ואפילו שלא יסתדרו איתי לפעמים אני מפחדת לתוח קשרים מפחד מדחייה או שאחרי שאפתח יחשבו אליי משהו שלילי אני נערה לא מכוערת כלל, חוסר הבטחון שלי והדרישה לצומי לא מוגדר לי,אולי בגלל השנים שהייתי דחוייה השנה אבל אני ירגשתי שיפור קל קל קל,אני נורא מפחדת מהגיוס אייך השתלב בו, עוד דבר שמציק לי על הפחד לדבר וכשמדברים אין על מה תודה על ההצעה הטובה ב לפתוח שיחה חדשה, אבל המון המון פעמים כנראה שהתרגלתי פשות לשתוק וגם אם יש לי מה לומר ,והרבה פעמים אני טובה לאחרים ואני מרגישה אדיותית בהתנהגות,בקיצור חיים רעים מגעילים קשים מסובכיים מפחידים ומתסכליים ,קשה לי באמת שקשה לי תודה שאת יכולה להבין אותי. בקשר לטיפול אני מודעת שאני זקוקה אבל את חייבת לעזור לי ולהבין שאין לי אפשרות לטיפול כלל לא. (האתר הזה עוזר? מה את חושבת???)את בכול אופן מהקלת אליי שתדעי רחלי רק אם היית יודעת מה עובר לי בראש יום יום

23/07/2001 | 22:42 | מאת: נטעלי

רשמתי לאורן קפלן למעלה בשאלה עוד דבר, אני חייבת שתקראי זאת תודה מחכה גם כן לזה לתשובה מימך אוהבת חיבוקים ונשיקות נטעלי

23/07/2001 | 23:18 | מאת: רחלי

נטעלי, כתבתי לך את מחשבותי ודאגתי לך לגבי הצבא. לגבי האם הפורום הזה עוזר? אני בטוחה שכן, בזמן הקצר שאני כאן, אני חושבת שתוך כדי כתיבה אפשר להשתחרר קצת מהלחצים, מהמתחים, מהתחושות הקשות ולהרגיש טוב יותר. אני שמחה שאני יכולה לענות ואולי גם קצת לעזור בתשובות. נטעלי, אני שוב חוזרת על דברי, הצבא זו מערכת היררכית לא קלה. יש חוקים נוקשים. אני דואגת לגביך, ולא לגבי התפקיד אותו תקבלי, או הנסיעות (אולי) אם תצטרכי לנסוע אלא חוששת לגבי שתארת בעצמך. אני מבינה שיש קושי ללכת לטיפול לפני הצבא. כאן, כפי שטלי כתבה, היועצים בפורום אינם תחליף לטיפול. לכי למס' פגישות, לפחות עד הגיוס. (אפשר גם דרך קופ"ח - אני הלכתי דרך מכבי). אני מקווה שאני לעזר. ואם יש עוד שאלות, אני תמיד מוכנה לעזור. שלך רחלי

24/07/2001 | 21:09 | מאת: אבי פלדמן

עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צא"ט

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית