לדפני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 15:49 | מאת: Lala

הי!!! מזמן לא דיברנו:-) קצת הצצתי במיילים וראיתי שאת בסדר (גם למרות הקשיים שהיו). זה שימח אותי. תחזיקי מעמד ובהצלחה עם הפרוייקט! (אני גם צריכה להתחיל לשבת על הפרוייקט שלי, בדיוק אתמול הסתיים הקורס - מזל טוב לי:-) אני די בלחץ של העבודה, מנסה לסגור קצוות לפני הנסיעה (עוד שבוע ויומיים!). עושה גם כל מיני סידורים - חיסונים, קניות וכו'. קבעתי לי גם תור לרופא תזונה שלי. לא הייתי אצלו כבר כמה חודשים! החלטתי שלפני הנסיעה אני חייבת ללכת אליו. זה די מלחיץ. לא רוצה בכלל לדעת את המשקל. אותם הלבטים הרגילים - רוצה לדעת שרזיתי, לא רוצה לשמוע הטפות מוסר וכו' וכו'. אז בקיצור - מעדיפה בכלל לא לדעת. היום כשהייתי אצל הפסיכיאטרית (אני בסבב רופאים עכשיו:-) כבר שמעתי מספיק הטפוץ (כרגיל). זה כבר כל כך חולף ליד האזניים. אפילו לא נכנס פנימה "כן, אני יודעת.." כנראה שלא כל כך רוצה לדעת... בכל מקרה, אני נוסעת וזהו. יהיה מה שיהיה. מקווה לחזור משם לפחות כמו שאני עכשיו. ההוא שם בפנים רוצה שאני אחזור מצומקת, אבל אשתדל לא לתת לו להשתלט! טוב, מספיק עלי :-) אז מה קורה שם איתך? מחכה לשמוע!!! אני אהיה כאן מחר. בי בינתיים ויום נפלא!! שלך, ללה

24/07/2001 | 01:31 | מאת: דפני

היי ללה! כיף לשמוע ממך. אכן, מזמן לא דיברנו... אני אפילו לא יודעת לאן את נוסעת! אז אולי אפתח בסיפוק הסקרנות... :-)) לאן את נוסעת? מתי? לכמה זמן? עם מי? ומהם המספרים שעתידים לזכות בלוטו?? (סתם, סתם... זה היה בצחוק :-)) בעיית המשקל... נושא כאוב. קיוויתי שאולי משהו השתפר בנושא הזה... אבל גם אם לא, נסי לשמור על עצמך בטיול. נכון שהחלק האנורקטי רואה בטיול הזדמנות נפלאה לרזות עוד קצת (ומבחינתו - עדיף עוד הרבה...). אבל החלק הבריא אמור להשיב לו, שלטיול נוסעים כדי ל-ה-נ-ו-ת !!! לא כדי להתענות, לרעוב, רק כדי למלא אחר דרישות המחלה. זה לא שווה את זה! אני מקווה שתעשי חיים, תטיילי, תשתזפי, תראי נופים אחרים, ו... חזרי אלינו מאוששת, בריאה ומלאת אנרגיות!! שיהיה יום מקסים, וקל- דפני.

24/07/2001 | 19:52 | מאת: Lala

הי, לפני שאני הולכת רק כמה מילים: קודם כל אני נוסעת לסין! אני נוסעת עם חברות. החבר נשאר לעבוד:-) זה גם משהו שאני צריכה לעבור, קצת להתנתק ולהיות לבד וזה גם משהו שדי קשה. גם יש את הקטע הזה שהוא כביכול משגיח עלי, אז עכשיו אהיה לבד עם עצמי בקטע הזה. טוב, זה לא כל כך הרבה זמן, כולו חודש, אבל יש פה משהו כזה של אחריות על עצמי שמזמן שכחתי לקחת:-) ומה איתך? לא כתבת כלום על עצמך! אני מחכה לשמוע ובינתיים הולכת הביתה. אז ערב מצויין שיהיה בינתיים. בי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית